Een terugblik op 2021, een kanteljaar voor GT Invest

20.12.2021

Uitbreiding van het team

In mei 2021 verwelkomden we Anne-Sophie Derriks bij GT Invest, een aanwerving die op hetzelfde ogenblik plaatsvond als onze eerste overname in de sector van zwembaden en waar Anne-Sophie zich vandaag volledig op toelegt. Een maand later vervoegde Laurent Van Damme het team als digital project manager en snel daarna volgden ook Delfien De Backer en Liana De Vlieger, respectievelijk als management assistant en business analyst.

Met deze uitbreiding biedt GT Invest de nodige expertise en capaciteit aan haar portfoliobedrijven en kunnen we verder inzetten op acquisities in de zwembadsector. Niettemin blijven we in het kader van de verdere groei van onze bedrijvenportefeuille uitkijken naar nieuwe collega's: bekijk hier onze vacature investment manager.

Opstart van Poolspot

In het voorjaar deden we met JDS Pools een eerste acquisitie in de sector van zwembaden, een sector die een sterke groei kent door o.a. de pandemie, de aanhoudende lage rentevoeten en de betere weersomstandigheden in België. Deze ontwikkeling leidt eveneens voor een wildgroei aan zwembadplaatsers, al dan niet met een professionele achtergrond.

Onze ambitie om de onbetwistbare marktleider in Vlaanderen te worden, leed al snel tot drie opeenvolgende overnames: Intrapools, De Zwemwereld en de webshop zwembadvoordeel.be.

Poolspot, opererend onder de commerciële namen JDS Pools, Intrapools, De Zwemwereld en Zwembadvoordeel.be heeft zich in 2021 ontplooid tot de meest professionele zwembadgroep in Vlaanderen en heeft de ambitie om in 2022 zo’n 400 zwembaden te plaatsen en een klantenportefeuille van meer dan 4.000 klanten te ontzorgen in onderhoud en technische interventies.

What's next?

Naast Poolspot, Metavan en Group Caus kijken we in 2022 uit naar een verdere uitbreiding van onze bedrijvenportefeuille.

Heb je plannen om je onderneming verder te verstevigen of stilaan over te laten? Ontdek meer over onze aanpak en aarzel niet om ons te contacteren voor een discrete, vrijblijvende kennismaking.