Welkom bij GT Invest, Liana

27.10.2021

Sinds kort is Liana De Vlieger gestart als Junior Business Analyst bij GT Invest. Samen met Joren waakt Liana over het financiële plaatje bij onze portfoliobedrijven.

Wat sprak je aan om te starten bij GT Invest?

GT Invest is sterk groeiend en ik was overtuigd dat de uitgebreide kennis die ik over allerlei bedrijven tijdens mijn rol als auditor opdeed, van pas zou komen om GT bij te staan in de groei.

Ik voelde meteen dat ik hier op m’n plaats zit in een jong en hecht team met collega's die net zo gedreven en geëngageerd zijn zoals ikzelf.

Wat houdt jouw rol als junior business analyst zoal in?

Ik maak markt-, concurrentie- en kostenanalyses voor onze portfoliobedrijven. Aan de hand van die analyses denk ik met hen mee over efficiëntie- en optimalisatiemogelijkheden. Verder verzorg ik rapporteringen voor GT Invest en de banken.

Met de opmaak van gedetailleerde rapporteringen wil ik analyseren waar optimalisaties mogelijk zijn en zo een meerwaarde betekenen voor GT Invest.

Liana De Vlieger, Junior Business Analist

Hoe wil je het verschil maken bij GT Invest voor onze portfoliobedrijven?

Ik kan me helemaal verliezen in gedetailleerde kostenanalyses en financiële rapporteringen opstellen. Door deze te analyseren werk ik mee aan continuous improvement voor GT en de portfoliobedrijven.

Wat vind je het leukste aspect aan jouw job?

Het fijne aan mijn job is dat ik mij meteen in alle portfoliobedrijven kan verdiepen: elk bedrijf houdt er een eigen visie en manier van werken op na. Het is heel interessant om de mensen achter het bedrijf te leren kennen en over hun schouder mee te kijken naar de uitdagingen die hen te wachten staan.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Dan vind je me meestal in de natuur, te paard of te voet. Of ik geniet van een lekker etentje op restaurant met familie of vrienden.

Veel succes bij GT Invest en welkom in ons team, Liana!