GT Invest:

ondernemen in een
snel veranderende wereld.

Het vernieuwende model van GT Invest biedt een totaaloplossing voor de noden van ondernemers in een snel veranderende wereld.

Project: Poolspot

Midden maart 2021 deed GT Invest een eerste acquisitie in de markt van zwembaden met de overname van JDS Pools uit Maldegem. GT Invest gelooft in de toekomst van de sector waardoor deze investering al snel gepaard ging met 3 verdere overnames in de markt van zwembaden: Intrapools, zwembadvoordeel.be en De Zwemwereld. Deze groep van sterke spelers gaat verder onder de groepsnaam Poolspot, met als doel de grootste en meest professionele zwembadgroep in Vlaanderen te worden.

meer over dit project

Project: Group Caus

GT Invest stapte in bij Group Caus, die als logistieke dienstverlener in de haven van Zeebrugge actief is binnen een aantrekkelijke en groeiende sector. Onder de naam Caus Marine Surveys verzorgt het bedrijf daarnaast ook maritieme controleactiviteiten in verschillende West-Europese havens. Dankzij de financiële middelen, de strategische inspanningen, en de operationele skills van het GT Invest team, wordt het bedrijf vandaag verder klaargestoomd voor de toekomst.

meer over dit project

Project: Metavan Reels

GT Invest en Metavan Reels, specialist in de productie van metalen bobijnen voor de staaldraadindustrie, werken samen aan rendabele en duurzame groei voor de toekomst. Het bedrijf zette de laatste jaren sterk in op automatisering van de productie, wat het tot een competitieve speler maakt op de nationale en internationale markt. GT Invest investeert niet alleen in Metavan Reels, het team werkt ook actief mee aan het uitbreiden van de klantenportefeuille en verdere productdiversificatie.

meer over dit project