GT Invest:

ondernemen in een
snel veranderende wereld.

Het vernieuwende model van GT Invest biedt een totaaloplossing voor de noden van ondernemers in een snel veranderende wereld.

Project: JDS Pools

Sinds april 2021 maakt JDS Pools deel uit van de bedrijfsportefeuille van GT Invest. Met de plaatsing van zo'n 150 zwembaden per jaar is JDS Pools een van de grootste spelers in Vlaanderen. Met de instap van GT Invest wil het familiebedrijf verder groeien, zowel op eigen kracht als door overnames, met als doel de onbetwiste marktleider in België te worden.

meer over dit project

Project: Group Caus

GT Invest stapte in bij Group Caus, die als logistieke dienstverlener in de haven van Zeebrugge actief is binnen een aantrekkelijke en groeiende sector. Onder de naam Caus Marine Surveys verzorgt het bedrijf daarnaast ook maritieme controleactiviteiten in verschillende West-Europese havens. Dankzij de financiële middelen, de strategische inspanningen, en de operationele skills van het GT Invest team, wordt het bedrijf vandaag verder klaargestoomd voor de toekomst.

meer over dit project

Project: Metavan Reels

GT Invest en Metavan Reels, specialist in de productie van metalen bobijnen voor de staaldraadindustrie, werken samen aan rendabele en duurzame groei voor de toekomst. Het bedrijf zette de laatste jaren sterk in op automatisering van de productie, wat het tot een competitieve speler maakt op de nationale en internationale markt. GT Invest investeert niet alleen in Metavan Reels, het team werkt ook actief mee aan het uitbreiden van de klantenportefeuille en verdere productdiversificatie.

meer over dit project