GT Invest:
een unieke aanpak.

GT Invest investeert & onderneemt actief mee met ondernemers in succesvolle lokale bedrijven. Projecten worden ondersteund met financiële middelen voor verdere groei en met financieel, strategisch en operationeel management door het team van GT Invest. Deze win-win aanpak laat ondernemers toe om vandaag een groot stuk van het opgebouwde bedrijfsvermogen veilig te stellen, verder te ondernemen en waarde te creëren voor de toekomst.

Als ondernemer vandaag waarde realiseren

Als ondernemer vertegenwoordigt uw bedrijf vaak een groot stuk van uw vermogen. De aanpak van GT Invest stelt u in staat om een substantieel deel van de waarde van de onderneming vandaag veilig te stellen.

Samen met GT Invest blijven ondernemen

Wat als u als ondernemer terug kan focussen op wat u graag doet? GT Invest staat u zowel op financieel, strategisch als operationeel niveau bij met een team van gedreven specialisten in hun vak, waardoor u zich dagelijks kan focussen op uw competenties en interesses.

GT Invest versterkt uw onderneming

GT Invest laat uw onderneming groeien, zowel organisch als door een buy & build strategie. Het team van GT Invest beschikt over de financiële middelen, de kennis en ervaring om samen de volgende stap te zetten.

Samen met GT Invest waarde creëren voor de toekomst

Dankzij het samenvoegen van kennis, ervaring en netwerken, realiseert u als ondernemer in de toekomst substantiële vermogensaangroei. Deze waardecreatie is de win-win waar u en GT Invest samen naar streven.

GT Invest denkt niet alleen mee over de toekomststrategie van uw onderneming, maar ook aan de realisatie ervan.

maak kennis met ons team

Project: Group Caus

GT Invest stapte in bij Group Caus, dienstverlener in de maritieme sector, en loodst de onderneming samen met oprichter Johan Caus de toekomst in. Het team van GT Invest werkt de strategie van vernieuwing en overnames mee uit, en neemt het dagelijks management op zich.

onze projecten