Welkom bij GT Invest, Delfien

16.08.2021

Sinds augustus 2021 is Delfien De Backer aangesteld als Management Assistant bij GT Invest. Zij vervangt hierbij Anne-Sophie Derriks, die binnen GT Invest een nieuwe rol opneemt. Met haar jarenlange ervaring en haar gedrevenheid, discretie en punctuele karakter is Delfien de geknipte persoon om Miek Geerardyn en Steve Tourlouse te ondersteunen in hun dagdagelijkse activiteiten. Delfien aan het woord!

Wat sprak je aan in de vacature bij GT Invest?

Na bijna 7 jaar bij dezelfde werkgever in de vastgoedsector keek ik uit naar een nieuwe uitdaging, het liefst binnen een onderneming waar een hechte sfeer en sterke gedrevenheid heerst. De can do-mentaliteit van Miek, Steve en het volledige GT Invest-team, trok mij onmiddellijk aan. Ik was meteen overtuigd dat ik samen met dit team uitdagende stappen zou kunnen zetten in de toekomst. Wat de jobinhoud betreft: de functie van management assistant kende ik al dus wist ik dat geen enkele dag dezelfde zou zijn. Daarnaast bieden de verschillende portfoliobedrijven extra variatie en dat vind ik het leukste aan mijn werk!

Wat zijn jouw voornaamste verantwoordelijkheden?

De job is heel breed en kan het best samengevat worden als de algemene ontzorging van de zaakvoerders en de rest van het team. Op die manier creëer ik ruimte voor hen om beslissingen te nemen en zo de nodige groei te realiseren binnen GT Invest en de portfoliobedrijven. Dankzij mijn ervaring weet ik intussen hoe ik als management assistant echt ten dienste kan staan van een zaakvoerder en hoe ik met de kleinste details het verschil kan maken. Ervoor zorgen dat je al voorbereid bent nog voor de vraag rijst, is er eentje van.

Hoe ziet een doorsnee werkdag er voor jou uit?

Mijn eerste zorg van de dag is verifiëren dat Miek en Steve alles ter beschikking hebben om hun werkdag tot een goed einde te brengen. Vervolgens hou ik mijn eigen administratie van de lopende projecten bij. Als management assistant ben je elke dag met andere zaken bezig: van agendabeheer en mailopvolging tot het bijhouden van de notulen tijdens een vergadering. Meestal werk ik op kantoor maar dat sluit niet uit dat ik ook af en toe in een van onze portfoliobedrijven te vinden zal zijn.

Ik creëer ruimte voor Miek, Steve en het team opdat zij de juiste beslissingen kunnen nemen en draag zo bij tot de groei van GT Invest en de portfoliobedrijven.

Delfien De Backer, management assistant

En wat na de werkuren?

Enkele jaren geleden kochten we een oude boerderij waarvan we de woning reeds herbouwd hebben op de authentieke methode en met recuperatiematerialen. Momenteel zijn we de bijhorende schuur aan het heropbouwen. We steken veel tijd in de zoektocht naar authentieke materialen, zowel voor de ruwbouw als voor het interieur. Kortom, een serieus project dat intussen onze passie is geworden.

Veel succes bij GT Invest, Delfien!