Welkom bij GT Invest, Laurent

15.06.2021

Met een banaba International Business Management op zak vormt Laurent de perfecte aanvulling voor het GT Invest-team. Onze nieuwe Junior Business Analyst stort zich met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ondernemendheid mee in ons verhaal. Tijd voor een introductie!

Welke rol vervul je bij GT Invest?

Mijn hoofdtaken bestaan uit data-analyse en het verzorgen van de professionele communicatie voor portfoliobedrijven zoals Metavan en JDS Pools. Ik verzamel en verwerk relevante gegevens en rapporteer daarover aan mijn collega's. Het diverse portfolio van GT Invest betekent dat elke dag een nieuwe uitdaging is en dat mijn job eindeloos gevarieerd is.

Dankzij mijn voorkennis in marketing
weet ik hoe ik de professionele communicatie
bij GT Invest en haar portfoliobedrijven
naar een hoger niveau kan tillen.

Wat zijn jouw voornaamste kwaliteiten als Junior Business Analyst?
Ik ben een initiatiefnemer en heb een grote drive om bij te leren. Daarnaast weet ik dankzij mijn voorkennis en ervaring in de marketingwereld hoe ik de communicatie bij GT Invest en haar portfoliobedrijven op professioneel vlak naar een hoger niveau kan tillen.

Waarmee vul je je tijd zoal na de werkuren?

Ik hou van een gezonde levensstijl en dat uit zich in een gezellig avondje achter de kookpotten of er stevig invliegen in de fitness. Als fervent kunstverzamelaar mag je mij ook altijd wakker maken voor een interessante expositie.

Veel succes bij GT Invest, Laurent!