Investeren en ondernemen
in de haven van Zeebrugge

11.09.2019

GT Invest stapte in bij Group Caus, die als logistieke dienstverlener in de haven van Zeebrugge actief is binnen een aantrekkelijke en groeiende sector. Onder de naam Caus Marine Surveys verzorgt het bedrijf daarnaast ook maritieme controleactiviteiten in verschillende West-Europese havens.

De missie van het bedrijf is om de meest professionele dienstverlener te blijven voor haar klanten, met nog meer focus op veiligheid, ecologie en flexibiliteit. GT Invest werkt vandaag mee aan de professionalisering van het bedrijf. De kennis, de ervaring en het netwerk van oprichter Johan Caus in combinatie met de verdere professionalisering door GT Invest resulteert in een bedrijf dat vandaag verder rendabel kan groeien.


GT Invest professionaliseert de onderneming

  • Digitaliseren van de administratie en opzetten van professioneel financieel rapporteringssysteem
  • Optimaliseren van de organisatiestructuur met duidelijke verantwoordelijkheden
  • Verhuis naar nieuw modern kantoor in Zeebrugge, dichter bij de klanten, operaties en de eigen mensen
  • Substantieel investeringsprogramma om de groei te ondervangen en in te zetten op een veiliger en meer ecologisch wagenpark.


Ondernemer Johan Caus blijft aan boord en werkt mee aan continuïteit voor Group Caus

Oprichter Johan Caus: ‘Ik ben zeer gelukkig met de intrede van deze 2 jonge ondernemers. Meer dan 30 jaar geleden heb ik Group Caus opgericht en het is dan ook een levenswerk geworden dat me nauw aan het hart ligt. Ik ben verheugd dat ik het nu kan doorgeven aan een volgende generatie zonder dat ik afscheid moet nemen van het bedrijf. Op deze manier wordt er continuïteit gecreëerd voor de medewerkers zonder wie ik dit bedrijf nooit had kunnen uitbouwen tot het bedrijf dat het vandaag geworden is!’

Meer lezen? Persbericht Group Caus

Investering in de nieuwe vloot