Welkom bij GT Invest, Yentl

05.09.2022

Onlangs mochten we bij GT Invest Yentl Van Schoorisse verwelkomen. Als Junior Business Analyst leidt ze het reilen en zeilen van onze portfoliobedrijven in goede banen.

De vacature van GT Invest sprak je aan omdat…

“Voor ik aan de slag ging bij GT Invest werkte ik twee jaar als belastingsconsulent voor expats. Een heel specifieke functie dus, waardoor ik breder wou kunnen werken. Ik wou weten wat er zich achter de coulissen van een bedrijf afspeelt. De diversiteit van de portfoliobedrijven van GT Invest sprak me dan ook enorm aan. Ik ben heel nauw betrokken bij de dagelijkse werking van al deze bedrijven. Bovendien hebben Liana en ik samen gestudeerd en was ik meteen enthousiast toen ze me vertelde dat er een nieuwe vacature voor een Business Analyst openstond.”

Wat is je rol en wat houdt die precies in?

“Samen met Joren en Liana maak ik analyses voor onze portfoliobedrijven. Verder ontferm ik me over de organisatie en optimalisatie van onze portfoliobedrijven en stel ik rapporteringen voor hen op.”

Hoe wil je het verschil maken voor de portfoliobedrijven van GT Invest?

“Dankzij mijn studies Handelswetenschappen aan UGent heb ik een brede kennis verworven en kan ik verder kijken dan louter het financiële plaatje. Doordat ik informatie op verschillende manieren binnenkrijg en verwerk, kan ik onze portfoliobedrijven beter adviseren over hoe ze kunnen optimaliseren.”

Door de diversiteit aan portfoliobedrijven waar GT Invest mee samenwerkt, ziet geen enkele werkdag er hetzelfde uit.

Yentl Van Schoorisse

Wat maakt je enthousiast om aan je werkdag te beginnen?

“Bij GT Invest is geen enkele dag is dezelfde, en bovendien zijn ook de analyses voor de verschillende bedrijven nooit identiek. Die diversiteit vormt voor mij een echte meerwaarde.”

Waar kunnen we je terugvinden in je vrije tijd?

“Ik reis graag en ga ik met plezier iets eten en drinken met vrienden en familie. Dat compenseer ik dan weer door regelmatig te gaan lopen of op m’n koersfiets te springen.”

Veel succes in je carrière en welkom bij GT Invest, Yentl!