Welkom bij GT Invest, Bastiaan

12.09.2019

Bastiaan heeft meer dan vier jaar ervaring met sales, productie en cijfers. Hij vervult de rol van COO, zowel binnen onze projecten als binnen GT Invest.

Binnen GT Invest kan ik mee de lijnen
uittekenen van verschillende bedrijven,
samen met een topteam.

Waarom kies je voor GT Invest?
Omdat het verhaal me enorm aanspreekt. Vandaag heb je als bedrijf een managementteam nodig met verschillende expertise en ervaringen, en dat is wat GT Invest biedt. Ik ben zelf opgegroeid in het natuursteenbedrijf van onze familie, en ik heb de combinatie van productie en management altijd heel interessant gevonden. Binnen GT Invest kan ik mee de lijnen uittekenen van verschillende bedrijven, samen met een topteam.

Noem 3 van je top skills. Waar ben je goed in?
Sociaal: ik maak gemakkelijk contact met andere mensen
Teamspeler: samen naar een resultaat toewerken, discussiëren, kennis samenleggen, dat is een fantastisch gevoel
Strategie uittekenen: waar is verbetering mogelijk? Hoe creëren we groei? Wat is de meerwaarde ten opzichte van concurrenten? Ik ben goed in het bewaren van overzicht, en dat is een asset bij het uitwerken van de strategie binnen ondernemingen.

Wat was jouw eerste job ooit?
Na een stageperiode ben ik ooit begonnen bij de sales van Arendsoog, een videoproductiebedrijf in de breedste vorm (nieuws- en tv-producties, social media, globale marketing en sportuitzendingen).

Wat doe je nog, naast veel te hard werken voor GT Invest?
Sport. Tot voor kort voetbalde ik intensief, en ik heb ook een paar jaar sport gestudeerd.
Naast dat hard werken lukt het om een actief sociaal leven te onderhouden. En het beste is nog de combinatie van de twee voorgaande: in de buitenlucht, met een paar goeie vrienden, gaan sporten.