Welkom bij GT Invest, Anne-Sophie

20.05.2021

Sinds kort versterkt Anne-Sophie het GT Invest-team met haar enthousiasme en een ruime technische, praktische en financiële kennis. Als Management Assistant is ze hét aanspreekpunt voor onze portfoliobedrijven. Maak hieronder kennis met Anne-Sophie!

Wat is je achtergrond?
Ik behaalde een bachelor in de Agro- en Biotechnologie en deed enkele jaren ervaring op binnen die sector. In 2011 ging ik nieuwe paden verkennen en startte ik als Booking Agent bij artiestenbureau BMB Agency: een uiterst fijne job die me leerde zelfstandig en oplossingsgericht te werken. Het bedrijf was in volle groei en ik stond mee aan de basis om het te optimaliseren en uit te breiden. Uiteindelijk groeide het uit tot een mooi succesverhaal waarop ik absoluut trots ben.

Weten dat ik iets kan betekenen
voor onze klanten en mijn collega’s,
maakt dat ik steeds met veel enthousiasme
aan mijn werkdag begin.

Hoe zou je jouw rol als Management Assistent omschrijven?
Mijn takenpakket is uiterst gevarieerd. Zo vervul ik de ene dag administratieve taken vanuit ons kantoor in Brugge en schuif ik de andere dag aan tafel bij een van onze portfoliobedrijven. Het doel is dat ik ondersteuning bied bij de verdere uitbouw van de portfoliobedrijven alsook bij de marktbenadering van GT Invest. Weten dat ik iets kan betekenen voor onze klanten en mijn collega’s, maakt dat ik steeds met veel enthousiasme aan mijn werkdag begin.

Wat maakt GT Invest een boeiend bedrijf om voor te werken?
De diversiteit aan portfoliobedrijven en de gedrevenheid van GT Invest om te blijven groeien. We zijn een jong en dynamisch team dat elkaar heel goed aanvult. Tegelijk zit er een enorme kennis binnen het bedrijf: het feit dat ik nog veel kan opsteken van Steve, Miek en Joren triggert mij des te meer om er volop voor te gaan.

Veel succes bij GT Invest, Anne-Sophie!